Специјалистичка гинеколошка ординација Др Вучићевић


Гинеколошка ординација“Вучићевић“ је прва приватна специјалистичка гинеколошка ординација у Лозници. Пружа потпуни гинеколошки третман жена у свим фазама живота од адолесценције,генеративног периода, перименопаузе, до сенијума из домена примарне и одређен број из секундарне здравствене заштите.

Основни концепт рада ординације је поузданост дијагностике и ординиране терапије засноване на савременој медицинској докторини, стално запосленом групом лекара, техничара и медицинској опреми најновије технологије.

Наш тим чине:

Специјалиста гинекологије и акушер: Др Милорад Вучићевић, Др Деса Ерић Вучићевић, мед.сестра-инструментарка Танја Вучетић.

Савременом опремом, знањем и искуством у могућности смо да пружимо пацијентима максималну посвећеност и професионални приступ.

Наш сет услуга:

Клинички гинеколошки прегледи. Вођење и праћење трудноће од зачећа до оптималног термина за порођај.  Прегледи са 4Д УЗ и 3Д УЗ, са применом колор доплер дијагностике у акушерству, гинекологији и болестима дојки са извођењем аспирационих цитолошких пункција и кор биопсија суспектних дојки. Радиоталасним ножем радимо третман патологије вулве и грлича материце, видеоколпоскопију и цитолошки скрининг ПА тестом 1 и 2. ЦТГ мониторинг трудница од 34 недеље гестације. Пружамо комплетне услуге у дијагностици и третирању брачне неплодности. Лабораторијску и бактериолошку обраду. Соно инфузиону хистерографију. Хистеросоно салпингографију.

Својим мишљењем, утисцима и запажањима о нашем раду помоћичете нам да будемо још бољи.


 

Адреса: Улица Вује Матића бр.6 Лозница

Телефон: 015 892 100, 063 86 75 425 063 81 55 410

emall: primaord@open.telekom.rs

Радно време: Понедељак Четвртак 11:00 18:00 Петак: 08:00 14:00 Субота и недеља: Не ради

 


Ostavite odgovor